Krosminton je najhitreje rastoča igra z loparji, ...

 

.... ker je hitra, dinamična in lepa igra,

... ker za igro potrebujete

par loparjev in

žogico oz. speeder,

 

... ker za igro ne potrebujete

fiksnega igrišča,

mreže,

brezvetrja,

predznanja.

 

Primite lopar in poskusite, ne bo vam žal! Kjerkoli, kadarkoli!

 

Dobrodošli v naši družbi!

 
 

 

Okrnjena slovenska reprezentanca je sredi septembra nastopila na zadnjem letošnjem turnirju Masters serije za 1.000 točk v nemškem Oberhausnu. Edine stopničke je s 3. mestom v mešanih dvojicah osvojil par Keber/Šušteršič.

 

Po zmagah na prvih štirih letošnjih turnirjih Masters serije za 1.000 točk se je svetovna prvakinja Jasmina Keber zaradi nosečnosti odločila zgolj za nastop v dvojicah, slovenske barve pa so v ženski kategoriji branile evropska prvakinja Danaja Knez ter mladinki Rebeka in Lori Škerl. Skupinski del je tudi z gladko zmago proti kasnejši zmagovalki Nemki Anni Hubert »preživela« le Lori Škerl, a je nato izpadla v četrtfinalu.

 

V moški konkurenci je Matjaž Šušteršič dobro opravil s skupinskim delom tekmovanja, a nato v osmini finala izpadel proti Hrvatu Ivorju Iliću.

 

Dolgo pot na zahod Nemčije je oplemenitil obisk nogometnega kluba VfL Wolfsburg v organizaciji nemškega reprezentanta Robina Joopa ter srečanje z nemškim nogometnim zvezdnikom Julianom Draxlerjem, o čemer so poročali tudi nekateri tamkajšnji mediji.